Pàgines

4 de juny 2015

Treballs música experimental final de curs 4t. Treball d'Andrea.

Les/els alumnes de 4t han realitzat un treball final de curs consistent en la confecció d'una peça musical o audiovisual pròpia. La música composada pel treball havia de ser feta amb mitjans electrònics i havien de tractar d'aconseguir una composició que els definira. Una vegada més, els resultats han superat les espectatives. De tots els treballs presentats penjaré els quatre que han obtingut millor nota.
Comencem pel treball d'Andrea. Sentiu el resultat i, després, seguiu llegint la seua explicació de la composició, titulada Inigualable:


I aquí l'explicació d'Andrea de la seua composició:
"He realitzat açò pensant que devia ser diferent a tot el que jo escolte. És cert que m'ha eixit un poc tenebrós. La part en que pareix una missa cantada és la meua veu amb efectes de retard, dient la mateixa frase que va després. No he pogut, millor dit, no he aconseguit fer una creació de mi mateixa, doncs podiem dir que sóc inexplicable.
Com títol podia ser : INIGUALABLE, ja que expressa que cadascun és com és, encara que siga molt estrany. Que no es poden "clonar" les persones.
Finalment, podia explicar la meua creació dient que sóc una persona misteriosa, que no m'obric tant al món i que el meu interior és inescrutable."